Menüye Git İçeriğe Git
 

Bireysel Bankacılık

Bireysel müşterilerime özel, yeni bir bankacılık deneyimi!

 

Emekli Bankacılığı

Emeklilerimize özel ürünler ve kampanyalar ile tanışın!

 

Afili Bankacılık

Ayrıcalıkları önünüze seren bankacılık Deniz’de!

 

Özel Bankacılık

DenizBank’ın özel müşterilerine sunduğu ayrıcalıkları keşfedin!

 

KOBİ Bankacılığı

Deniz’in KOBİ’lerimize sunduğu ayrıcalıklı ürün ve hizmetlere ulaşın!

 

Kurumsal ve Ticari Bankacılık

Kurumsal müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarına özel çözümler Deniz’de!

 

Tarım Bankacılığı

Çiftçilerimizin ihtiyaçlarına göre hazırlanmış tüm çözümlerimizi görün!

Faturalarınızda 450 TL İade Fırsatı!

Talimat verin fırsatı yakalayın! DenizBank Banka Kartınız ile vereceğiniz 1 yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 100 TL, 3 yeni fatura için 250 TL, 5 yeni fatura için 450 TL nakit iade fırsatı sizlerle.

Kampanya Geçerlilik Tarihi
01.06.2024 - 30.06.2024
Kampanyaya Nereden Katılırım?
MobilDeniz, İnternet Bankacılığı, DenizBank Şubeleri, Mobil Satış ve Telefon Bankacılığı

Kampanya Detayları

  • Kampanya, 01.06.2024 – 30.06.2024 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Kampanya katılımı için MobilDeniz’den “HEMEN KATIL” butonuna tıklanması gerekmektedir.
  • Vadesiz TL hesabından yeni verilecek Otomatik Fatura Ödeme talimatları geçerli sayılacaktır. Kampanya kapsamında Cep Telefonu, Elektrik, Su, Doğalgaz, Ev Telefonu, İnternet faturaları otomatik fatura ödeme talimatları için geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında otomatik fatura ödeme talimatı vereceğiniz 1 yeni fatura için 100 TL, 3 yeni fatura için 250 TL, 5 yeni fatura için 450 TL nakit iade kazanabilirsiniz. 2, 4 ve 5 üzeri fatura talimatlarınız için ayrıca ödül yüklemesi yapılmayacaktır.
  • Kampanya müşteri bazlıdır. Bir müşteri maksimum 450 TL nakit iade kazanabilir.
  • Bankamızın Şube, Mobil Satış, MobilDeniz, İnternet Bankacılığı ve telefonda kanallarından verilen talimatlar ödül için geçerli olacaktır. Diğer kanallardan verilen talimatlardan ödül kazanılamaz.
  • Kampanyaya bankamızda otomatik fatura talimatı bulunmayan müşteriler katılabilir.
  • Daha önce kredi kartından veya hesaptan otomatik ödeme talimatı vermiş müşterilerin talimatlarını iptal edip, kampanya dönemi içerisinde yeniden talimat vermesi durumunda kampanyaya katılım geçersiz sayılacaktır.
  • Kampanya nakit iade yapılacak müşterinin ödül yatırma tarihinde bankamızda en az 1 adet açık Vadesiz TL Hesabı ve normal statülü Banka Kartı olmalıdır.
  • Kampanya kapsamında kazanılan ödüller, verilen otomatik fatura ödeme talimatı sonrası faturanın otomatik olarak en geç 31 Temmuz 2024 tarihine kadar ödenmesi durumunda, takip eden ayın 15’inde vadesiz hesabına nakit olarak iade yapılacaktır.
  • Kampanya boyunca verilen talimatlarda 30.11.2024 tarihine kadar geçerli olma ve 01.06.2024 – 30.11.2024 tarihleri arasında her fatura için ayrı ayrı olmak üzere en az 3 tahsilat şartı aranacaktır.
  • Kampanyadan ödül kazanıp 6 ay içerisinde talimatınızı iptal etmeniz durumunda veya en az 3 tahsilat olmaması durumunda 30.11.2024 tarihinde kazanılan tarihinde kazanılan nakit iade tutarı kıstelyevm hesabına uygun olarak müşteri hesabından geri alınacaktır.
  • Belirtilen tarihler arasında otomatik fatura ödeme talimatı vermeyen müşterilerimizin, sonraki aylar için verecekleri otomatik fatura ödeme talimatları nakit iade kampanyası kapsamına dahil olmayacaktır.
  • Kampanya ödülü tek seferlik ödenecektir.
  • DenizBank kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

İlginizi Çekebilir

başvuru

DenizBanklı KOBİ’lerimiz Erguvan ile Karbon Ayak İzini AZALT’ıyor!

Firmanızın yeşil dönüşüm hedeflerini gerçekleştirmek artık daha kolay. Haftalar içinde karbon ayak izinizi ölçün, raporlayın ve Azalt’maya başlayın.

başvuru

Sevimli Dostlarımız İçin Sepette Bir Sürprizimiz Var!

DenizBank kartınızla petlebi.com sitesinden yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlerinizde sepette 125 TL indirim fırsatını kaçırmayın.